Passanten

 

Informatie

 

Aanmelden 

Afval wegbrengen

Blauwe Bord (IJssel)

Blaue Tafel (IJssel)

Blue Sign (IJssel)

Bouwmarkt

Brandstof 

Brochure 

Brood bestellen

Busverbinding

Centrum Deventer

Evacuatieplan

Fietsen lenen

Folder

Grand Cafe

Havenindeling

Havenregels (kort)

Honden aan boord

Openingstijden Grand Cafe

Prospekt 

Reserveren

Supermarkten

Tarieven Passanten 2018

Taxi

Vuilwater 

Wassen en drogen

Watersportwinkel

Passanten zijn van harte welkom in onze Deventer verenigingshaven ! We houden minstens 30 plaatsen voor U vrij : boxen van 6 meter tot 17 meter, en enkele kopsteigers voor grotere schepen.

In de Havenonderzoeken van Motorboot eindigen we telkens bij de beste jachthavens. In de verkiezing “Leukste Jachthaven voor Honden” door hondenaanboord.nl in 2017 werden we tweede.

 

ZMVD is een watersportvereniging met 75 jaar ervaring in het beheren van een jachthaven. In 2015 is de laatste hand gelegd aan onze nieuwe jachthaven en wij bieden U - naast gastvrijheid - alle moderne faciliteiten. U kunt bij ons veilig afmeren : de Havenmeester woont op de jachthaven, de toegang is electronisch geregeld en onze camera's houden een oogje op de steigers.

 

Het centrum van de Hanzestad Deventer is door de eeuwen heen volledig intact gebleven. Vanuit onze jachthaven bereikt U het authentieke centrum te voet, met de bus, met onze fietsen. Het centrum biedt verkeersvrije, gezellige winkelstraten, diverse cultuurplekken en een varieteit aan terrassen en restaurants.

 

Voor dat laatste hoeft U de stad niet in ! Ons Grand Cafe biedt in de haven een gezellige bar met zitruimte en een schitterend overdekt terras. Ons Grand Cafe wordt gerund door professionals : Max en Nathalie heten U welkom !

Uit de bescheiden menukaart kiest U aangenaam geprijsde, vers bereide hoofdschotels. In het hoogseizoen kunt u voor de volgende ochtend vers brood bestellen.

Kijk voor openingstijden rechts, onder "Openingstijden Grand Cafe".

 

Per nacht betaalt U € 1,50 per meter liggeld, dat is inclusief drinkwater, stroom, douchen en wifi. Daarnaast vraagt de gemeente U per nacht € 0,50 per persoon toeristenbelasting af te dragen. Als U langer blijft en/of met meer schepen komt doen wij graag iets van de prijs af : kijk rechts bij "Tarieven Passanten".

 

U kunt het hele jaar bij ons terecht voor een overnachting. Van 1 mei tot 1 september zijn we volledig geopend. In de maanden april en september zijn de openingstijden van ons Grand Cafe annex havenkantoor aangepast.

 

We ontmoeten U graag in onze verenigingshaven !

 

 

  

In de rechterkolom vindt U meer informatie door op de "links" te klikken.

 

 

Contactinformatie :

 

Havenmeester : Max Hendriks

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 51 59 77 16

Wij hebben geen marifoon.

 

Aanvaaradres :

 

De Gelderse IJssel,

Zandweerhaven,

Tussen kmraai 947 en 948,

Aan de noordkant van Deventer.