Voor Nieuwe Leden

De ZMVD heeft een schitterende, betaalbare jachthaven met een gezellige vereniging.

De belangstelling is groot om lid te worden van onze vereniging én om een (lig)plaats te krijgen in onze jachthaven en in onze winterberging.

Lid worden

De ligplaats en het lidmaatschap van de vereniging zijn gekoppeld : U wordt pas lid als er een (lig)plaats voor U beschikbaar is. Daarvoor doet U eerst een aanvraag voor een (lig)plaats met lidmaatschap. Het aanvraagformulier vindt U hier. Met het aangaan van het lidmaatschap dient U zich te houden aan de Statuten, het Huishoudelijk Reglement en diverse andere regels en voorwaarden : om deze documenten in te zien klik hier. We wijzen U erop dat aan leden kan worden gevraagd mee te helpen bij "klussen" binnen de Vereniging.

Zomerligplaats aan de steiger

De lengte en breedte van Uw boot bepalen de maat van de box waar U voor in aanmerking komt. Er zijn verschillende boxmaten : tot 6 m, tot 8 m, 8-9 m, 9-12 m, 10-12 m en 12-15 m. Voor bepaalde boxmaten is meer belangstelling dan voor andere, dat heeft invloed op de wachttijd. Voor het begin van het seizoen (in maart of april) wordt bepaald welke boxen beschikbaar komen voor nieuwe leden.

Voor de prijzen van 2017 : klik hier.

Plaats op het Jollenveld

Op ons afsluitbare Jollenveld kunnen met name voor de jeugd kleine trailerbare boten en bijboten worden gestald. Onder bijboten worden verstaan : Optimist, Piraat, kano, surfplank en dergelijke "bootjes" tot 3,50 m.

Voor de prijzen van 2017 : klik hier.

Winterberging

Leden met een (lig)plaats kunnen gebruikmaken van onze diverse mogelijkheden tot overwinteren : voor meer informatie klikt U hier.

Voor de prijzen van 2017 : klik hier

Het Bestuur stelt de dagen vast waarop alle boten worden "gelift" om in de winterberging te kunnen.

Voor de prijzen van 2017 : klik hier

U dient zelf zorg te dragen voor materiaal om Uw boot op te plaatsen : bokken, trailer, wagen en dergelijke. De Commissie Winterberging wil die vooraf goedkeuren.

Lidmaatschap opzeggen

Indien U het lidmaatschap wilt beëindigen dient U vóór 1 december schriftelijk op te zeggen.

Trailerhelling

De trailerhellng kunt U ook gebruiken zonder lid te worden. Kijk voor meer informatie hier.

We ontmoeten U graag in onze verenigingshaven !

Vragen om informatie kunnen niet altijd worden beantwoord door onze Havenmeester of door ons Grand Cafe. Om die reden hebben wij op deze pagina zoveel mogelijk informatie ter beschikking gesteld over onze jachthaven en vereniging. Hebt U meer vragen ? Bel dan niet met de Havenmeester of ons Grand Cafe, maar neem contact op met ons bestuur : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.